Loading color scheme

recovery_serum
Izdelek: RECOVERY SERUM 30ml

RECOVERY SERUM 30ml

Obnovitveni serum z dolgotrajnim, trojnim delovanjem, kožo regenerira.

Recovery Serum 30ml

Aktivna zelišča & fito-matične celice

Obnovitveni serum z dolgotrajnim, trojnim delovanjem, kožo regenerira. Vsebuje matične celice in visoko učinkovite rastlinske ekstrakte, ki kožo obnavljajo, ter ji vračajo vlago in hranila. Rezultat je zdrav in vitalen videz.

VEČ :

Recovery Serum

Aktivna zelišča & fito-matične celice

Fito matične celice ustvarjajo močan obrambni mehanizem pred patogenimi mikroorganizmi, profilaksa  pred škodljivimi posledicami UV žarkov epidermisa/dermisa, pospešuje proliferacijo keratinocitov v epidermisu in aktivnost fibroblastov v dermisu. Rastlinski kompleksi v izdelku delujejo antiinflamatorno, antiiritativno, antiseboreično, krepijo stene kapilar in preprečujejo povečano kapilarno prepustnost. Izdelek pomirja rdečico pri kuperozni, občutljivi, hiperreaktivni koži po uporabi invazivnih ali neinvazivnih iritativnih postopkov. Je dobra profilaksa pred nastajanjem teleangiektazij, pajkastih nevusov in drugih poškodb žilnih sten. Poveča se volumen dermis, izdelek zavira aktivnost nevrotransmiterjev, zato je primeren tudi za zrele ali starajoče kože.

Indikacije:

 • povečana žilna prepustnost (kuperoza, hiperreaktivna koža),
 • poškodovane stene kapilar (teleangiektazije, pajkasti nevusi, cherry nevus idr.),
 • senzacije na obrazu povezane s povečanim živčnim draženjem (pekoč občutek, bolečina, srbečica itd.)
 • UV poškodovan epidermis in/ali dermis,
 • upočasnejena epidermogeneza,
 • povečana razgradnja strukturnih proteinov v dermisu,
 • mimične linije in gube,

Rezultat uporabe in delovanja izdelka:

 • uravnovesi žilno prepustnost; zmanjša se kuperoza ali hiperreaktivni odzivi kože,
 • profilaksa za napredovanje teleangiektazij, pajkastih nevusov, cherry nevusov in drugih žilnih sprememb,
 • pomirja rdečico pri opečeni koži; deluje antioksidativno,
 • zmanjša senzacije na obrazu (pekoč občutek, bolečino, srbečico itd.),
 • pospeši epidermogenezo; zmanjša mikrorelief kože,
 • povečana volumizacija dermisa zaradi spodbujanja nastanka strukturnih proteinov,
 • zavira aktivnost nevrotransmiterjev; reducira mimične linije in zmanjša volumen večjih mimičnih gub.

Delovanja učinkovin:

Regeneration: obnova in izboljšanje funkcij kože

INCI

DELOVANJE

Achillea Millefolium extract (Yarrow)

Glavne sestavine so olja, nenasičene maščobne kisline, terpeni in njihovi derivati.  Deluje antibakterijsko, močno antioksidativno. Maščobne kisline pospešujejo celjenje in regeneracijo tkiva.

Borage (Borago Officinalis) seed oil

Olje bogato z emolienti in okluzivci. Pomirja kožo in znake vnetja. Uporablja se za zmanjšanje aktivnih vnetij pri seboroičnem in atopijskem dermatitisu, psoriazi.

Origanum Majorana leaf extract

Vsebuje vitamin A, C, kalcij in železo. Deluje antioksidativno, antiinflamatorno in pomirja aktivna vnetja. Krepi stene kapilar in uravnava kvni pritisk ter kretok krvi skozi žile.

Aloe Barbadensis leaf juice (Aloe Vera)

Glavne sestavine so encimi, amino kisline, vitamini, minerali in polisaharidi. Njeno protivnetno delovanje je posledica aktivacije imunskih celic, ki prav tako signalizirajo proliferacijo in diferenciacijo celic epidermisa, kar pospeši regeneracijo tkiva. S pomočjo aminokislin in vitaminov ohranja vlago v koži ter omogoča enakomeren ten.

Angelica Archangelica root extract

Pospešuje celjenje ran, zmanjšuje senazacije na obrazu - pomirja živčni sistem (pekoč občutek, srbečico, bolečino itd.), deluje antiseptično, dezinfekcijsko.

Schisandra Chinensis fruit  extract (Wu Wei Zi)

Je adaptogen in profilaksa pred okužbami in iritacijami kože, pospešuje metabolizem celic in regeneracijo. Na tkiva deluje razstrupljevalno.

Anti-aging: zmanjševanje mimičnih gube in linij - botoks like učinek

INCI

DELOVANJE

Pentapeptide-3

Peptid z učinkom intenzivnega zmanjševanja mimičnih linij in gub. Zavira mišično kontrakcijo z kompetitivnim antagonizmom na acetilholinskih receptorjev (AChR).

Anti-aging: stimulira sintezo strukturnih proteinov dermisa

INCI

DELOVANJE

Centella Asiatica Extract (plant stem cells)

Stimulira sintezo glukozaminoglikanov, deluje na fibroblaste in stimulira nastanek novih makromolekul kolagena z vgrajevanjem dveh aminokislin (alanin in prolin).

Navodila za uporabo: Nanesite tanek sloj na očiščeno kožo in nežno vmasirajte. Pustite, da se popolnoma absorbira pred nanosom kreme ali ličil. Primerna za vsakodnevno uporabo 1-2x/dan.

Opozorilo: Uporabljati po navodilih proizvajalca, skladno z namenom uporabe. Izdelka ne aplicirajte v področju oči. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte v primeru znanih reakcij na eno ali kombinacijo sestavin v izdelku.

Ne vsebuje: formalina, formaldehidov, parabenov, ftalatov, petrokemikalij, gensko spremenjenih organizmov (genetically modified organism, GMO), triklosana, barvil. Ni testirano na živalih.Ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Izdelano v skladu z GMP in ISO kontrolo kakovosti.

Rok uporabe po odprtju: 12 mesecev. Proizvajalec: Proizvedeno v Izraelu za Be AIKON d.o.o., Gora pri Pečah 10, 1252 Vače, www.beaikon.com Uvoznik: Dr.M.Bursten d.o.o., Ivana Hribarja 22, 4207 Cerklje.

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.